top of page
  • Forfatters billedeSofie Brandvarm

9. December - Samtykke er sexet

Dansk eller udenlandsk. Ja, hvad skal man dog vælge? Der er jo mere eller mindre frit valg på alle hylder af nationaliteter, er det ikke skønt? ;)


Der er sådan en fordom om, at alle danske piger gør det af lyst, og alle udenlandske gør det af nød. I bund og grund sælger vi alle sex - uanset nationalitet, fordi det er et job vi tjener penge på. Jeg har både lyst til at tjene penge, og jeg er også nødt til at tjene penge. Men der er et hav af andre årsager til, at jeg vælger at tjene mine penge netop på at sælge sex. Og at retfærdiggøre vores arbejde nedkogt til de to yderpoler, er at negligere resten af mennesket bag, for vi kan have tusindvis af forskellige bevæggrunde for at sælge sex, som ikke blot kan gøres op i lyst eller nød.


Det du i virkeligheden bør fokusere på, er hvorvidt pigen er samtykkende eller ej. Og til det har vi jo fået et super godt værktøj, i form af samtykkelovgivningen. At betale for sex, er ikke i sig selv - og kan slet ikke træde i stedet for - et samtykke.


At samtykke til sex, er at kommunikere verbalt og kropsligt om, at man ønsker at være i en specifik seksuel situation. Og det kræver altså, at begge parter er til stede, og tager ansvar for hinanden.


Oplever du at det er svært at få samtykke f.eks på grund af en kraftig sprogbarriere, så lad være, eller vælg en anden pige. Som en bruger på Eroguide så fint skrev: "Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl".


Så hvad skal du vælge?

Det er fuldstændig op til dig. Der er god og dårlig service at finde i alle nationaliteter.

Det der tæller, er kommunikationen og empatien for hinanden. For uden de to, kan samtykke slet ikke eksistere.


I morgen vil jeg gennemgå, hvordan du tager kontakt samt booker en aftale med en sexsælger. Der er nogle ret gode do´s and dont´s du bør følge, hvis du vil gøre bedst muligt indtryk, samt tage din del af ansvaret for, at åbne ballet på ansvarligste vis.


Kærligst, Sofie B <3

1.630 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Subscribe og modtag alle mine nyheder

Tak for tilmelding!

bottom of page