top of page
  • Forfatters billedeSofie Brandvarm

Eroguide.dk

Opdateret: 27. apr.

Jeg har tidligere nævnt noget om, at researche sexsælgere forud for en booking. Men hvis du aldrig har nærmet dig branchen før, er det selvfølgelig svært at vide hvor du skal gøre det henne.


Eroguide.dk er et forum, en annonceplatform og et værktøj. Medlemmerne består af både sexsælgere og -købere. Det fantastiske ved Eroguide er, at hvor det typisk er medierne, politikere og NGO'er der i den virkelige verden fortæller dig om, hvad DE synes prostitution (GOD, I hate that word!) er. Så er Eroguide nok det eneste sted hvor du kan få den sande virkelighed direkte fra os det rent faktisk handler om. Os der køber og sælger sex.


Der foregår alt fra seriøse debatter til hyggesnak og markedsføring af sexevents, og så er der anmeldelserne. Eroguide er en slags trustpilot for købesex, og dermed et værktøj for dig.


Du kan altså læse andre gæsters oplevelser og erfaringer - gode som dårlige - af diverse sexsælgere, samt få en masse råd om hvordan du f.eks spotter en fake annonce, eller andet der er relevant for dig som jomfru sexkøber.


Sexsælgere kommer og går, så du vil helt sikkert støde på piger, som endnu ikke er anmeldt. Jeg vil anbefale dig på det kraftigste, at starte ud med at møde en etableret pige med pæne anmeldelser.


Eroguides anmeldelsesfunktion er selvfølgelig også et ømt emne, i og med at det er rigtige mennesker der bliver målt og vejet personligt og intimt. Og du vil opleve, at der kan være stor variation i, hvor lidt eller meget respekt en anmeldelse er skrevet med.


Der er mange gode gæster, som gør en dyd ud af at skrive anmeldelser, til glæde for alle de måtte have relevans for. Men det er vigtigt at huske på, at sexkøb er personlige oplevelser, og kan derfor varierer meget ved den enkelte pige, fra gæst til gæst. Du skal derfor altid have med, at pigens serviceniveau og kemien mellem jer, er to forskellige ting.


For nu, vil jeg bare bede dig gøre brug af anmeldelserne til din research efter den helt rette pige. At skrive en grundig anmeldelse, er at give tilbage til fællesskabet. Og det er et emne jeg vil tage dig igennem, i et fremtidigt indlæg.


Kærligst, Sofie Brandvarm ❤️‍🔥

2.549 visninger4 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sexannoncer

En dyr hobby?

4 Comments


p.bennetsen62
Dec 07, 2023

Hej kære. Det er virkelig dejligt at læse dine ord og tanker, Det var vild dejlig Det du skrev til mig, At jeg skulle gå ind med åben sind, Og kommunikere, Det gjorde jeg, Jeg besøgte den dejligste pige, Hun gav mig den fantastisk oplevelse af alt hvadhun har lært. Hun var så vild med i alt. En vild smuk og dejlig oplevelse, Hun hedder SOFIA dejlig pige tak til hende . Mange millioner hilsen fra en taknemmelig kunde.

Like
Sofie Brandvarm
Sofie Brandvarm
Dec 07, 2023
Replying to

Hvor er det dejligt at høre 🥰

Like

Sofie Brandvarm
Sofie Brandvarm
Dec 07, 2023

Selvtak ❤️

Like

henrik
Dec 07, 2023

Tak fordi du deler dine tanker med os her på din julekalender 🙏

Like
bottom of page