top of page
  • Forfatters billedeSofie Brandvarm

Incall/Outcall Del 1

Opdateret: 27. apr.

Hvad er hvad, og hvad betyder det egentlig?


Som du måske ved, og ellers snart vil opdage, så har vi nogle særlige begreber her i sexsælger universet. Vi har også en mindre ordbog for hvad du kan finde på vores menuer, men den kommer jeg ind på i et andet indlæg.


I dag og i morgen skal det handle om, hvor og hvordan du møder en sexsælger, og hvilke overvejelser du skal gøre dig, ved de forskellige metoder.


Incalls = Massage

Betyder at du besøger pigen. Det kan foregå på klinik/bordel, privat diskret eller på et hotel pigen har lejet sig ind på.


Klinik/bordel

Når du vil besøge en pige på klinik/bordel skal du ringe til stedet. Her vil du tale med stedets telefondame, som booker dig ind ved den valgte pige. Du har altså ikke direkte kontakt med pigen, men teledamen kan svare på de fleste spørgsmål du måtte have. Det er også teledamen der tager imod dig i døren, og viser dig ind på værelset, hvor du skal mødes med pigen.


Klinikkerne er officielle og organiserede steder, som tilbyder pigerne trygge og ordnede arbejdsforhold. Klinikken har en offentlig kendt adresse, som på den ene side øger troværdigheden for, om den pige du ser på billedet, også er den du møder. På den anden side er det mindre diskret for dig som besøgende. Klinikkens værelser er indrettet hyggeligt og afslappet, men set up'et kan for nogle føles lidt klinisk, maskinagtigt eller "jeg er bare den næste i køen"-agtigt.


Privat diskret

Privat diskret er mere uofficielt, med en ikke offentligt oplyst adresse, og føles for mange gæster mere som at besøge en kæreste i hjemlige omgivelser. Her har du oftest også direkte kontakt med pigen når du booker en aftale, da hun selv håndterer sine bookinger.


Da privat diskret ikke er officielt, har du ikke den samme garanti for, hvem du møder i døren eller om der er ordnede forhold, som på klinikken. Dog skal det ikke ses som et udtryk for, at privat diskret er ringere end klinik. Begge steder har fordele og ulemper, og de der arbejde fra privat diskret kan gøre det mindst lige så godt som klinikkerne. Du har bare ikke den samme "officielle garanti".


Hotel

Nogle selvstændige piger vælger at leje sig ind på hotel og tage imod besøg der. Her gælder det igen, at pigen selv håndterer sine bookinger, og du derved har direkte kontakt med pigen fra start. Dog skal der udvises ekstra forsigtighed fra jer begge, i forhold til ikke at tiltrække sig opmærksomhed gennem receptionen, eller på værelset for den sags skyld.


En lille historie

For en del år siden besøgte jeg fast et stort hotel i København, et par gange om måneden. Hotellet krævede ikke nøglekort til elevatoren, receptionen var stor og ofte fyldt med mennesker, så det var let for mine gæster at snige sig diskret igennem, og hen til elevatoren.


Det er altid forløbet problemfrit, så da min gæst skrev at han nu var parkeret, sendte jeg ham etage og værelsesnummer, og en kort vejledning udenom receptionen og hen til elevatoren. Minutterne gik, og han var ingen steder at spore i dørspionen. Jeg sendte ham en SMS og spurgte, om alt var OK, med en spirende tanke, om han mon havde fået kolde fødder, eller var en faker.


Da han endelig gav lyd fra sig, skrev han at han var blevet stoppet i receptionen, og de havde spurgt til hans ærinde. Dum som han var, sagde han at han skulle besøge Sofie i værelse XX. Receptionisten kunne selvfølgelig ikke finde en Sofie booket ind på det værelse i sine systemer, da jeg havde booket værelset med mit borgerlige navn.


Det er ulovligt for hoteller at udleje værelser til prostitution, så jeg blev vildt paranoid over, om de ville komme og smide mig ud. Jeg gav ham en verbal skideballe og holdte fri resten af dagen. Han var sikkert bare gået i panik da han blev stoppet, og nåede ikke at tænke sig om. Men som jeg nævnte i indlægget om sikkerhed og diskretion, så har begge parter her et ansvar for at værne om diskretionen.


Så mit råd til dig, hvis du en dag står i en lignende situation: Forbered en dækhistorie. Sig du leder efter restauranten, har et møde i rooftop baren, gerne vil låne toilettet eller whatever. Det er en del af gamet at luske lidt rundt engang i mellem.


Imorgen får du del 2 af dette indlæg, som handler om outcalls, og fordele og ulemper ved de forskellige metoder.


Din Sofie <3


1.288 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page