top of page
  • Forfatters billedeSofie Brandvarm

Du overvejer at købe sex!

Opdateret: 27. apr.

Der kan være mange årsager til at du har lyst til at købe sex. Måske er du gift eller i et parforhold, og føler ikke at din seksuelle lyst bliver mødt der hjemme. Måske har du nogle kinky fantasier som din partner ikke vil udleve med dig, eller som du ikke tør indvillige personen i.


Det kan også være at du er single, og slet ikke føler at du har styr på det med damerne. Hvis du er meget nervøs eller du ønsker at lære og præstere bedre seksuelt, kan det at købe sex, spare dig for mange nederlag mens du øver dig på det frække.

Mange mænd vælger at købe sex, fordi det er nemt og uforpligtende. Nogle vil gerne nyde en kvindekrop fra top til tå, andre vil gerne forkæles af en kvinde der kan finde ud af at tage styringen, og andre igen vil bare gerne have intimitet, nærhed og omsorg. Der behøver faktisk ikke at være nogen særlig årsag eller noget der skal "fixes". Det er også helt OK at købe sex, bare fordi du har lyst.


Der er mange fordomme om, hvilke mænd der køber sex, og jeg har fuld forståelse for, at du ikke har lyst til at blive "sat i sådan en bås". Men jeg kan fortælle dig, at jeg har haft alle typer mænd som gæst gennem årene. Unge som gamle. Erfarne og uerfarne. I og udenfor forhold. I alle lag af samfundet. Jeg dømmer dig ikke på hvor du er i dit liv. Jeg dømmer dig på dine medmenneskelige egenskaber. Er du respektfuld og ansvarsbevidst, kan vi nå rigtig langt sammen. At købe sex er en privat sag. Det er noget du skal gøre for dig selv, ikke fordi din vennegruppe presser dig. Det er noget du skal gøre for dig selv, og ikke holde dig fra, fordi samfundet stigmatiserer dig.


For lad os lige slå fast én gang for alle; Du kan ikke købe et menneske og gøre med det hvad du vil. Det kan du bare ikke! Du kan betale for en piges tid, og så er det jeres fælles ansvar at få det bedste ud af den tid i har sammen. Forud for oplevelsen kræver det altså en god kommunikativ forventningsafstemning. Vigtigt! Fordi hvis du ikke er klar over, at dit ansvar for den gode oplevelse starter allerede forud for mødet, så kan du

  1. i bedste fald få en dårlig oplevelse som ikke levede op til dine forventninger

  2. i værste fald komme til at voldtage en kvinde, som slet ikke har samtykket til at være i situationen.

Men stik imod hvad stigmaet siger, så er det rent faktisk muligt at være en ansvarsbevidst sexkøber i 2023 - de fleste sexkøbere er det sådan set allerede! Og står du og overvejer din første sexkøbsoplevelse, men er nervøs for hvordan det skal gå? Så læs med her i min julekalender, hvor jeg vil klæde dig ansvarligt på til din første sexkøbsoplevelse!


Kh Sof! <3

2.392 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sexannoncer

Eroguide.dk

2 Comments


Sofie Brandvarm
Sofie Brandvarm
Dec 03, 2023

Tak for de søde ord, Peter ☺️

Like

p.hanse
Dec 03, 2023

Hej Sofie. Jeg har først set din nye blog har, Jeg synes du er en vild sej pige, At du er ikke en pige som lægger skjult på noget så vil lækkert som sex kan være. Jeg har kæmpe respekt for dig , Du er så fantastisk og sød og dejlig. Mange tak for dig. Venlig hilsen Peter fra Sønderjylland

Like
bottom of page